Uusiutuvaa vesisähköä syksyiseen säästöhintaan!

Kirjaudu palveluun 
 • Olethan jo rekisteröitynyt uudelleen palvelun käyttäjäksi!

  31.5.2021

  Sähköinen asiointipalvelumme EnergiaOnline on uudistettu kokonaan. Mikäli et ole kirjautunut palveluun 5.5.2021 tapahtuneen uudistuksen jälkeen, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen palvelun käyttäjäksi. Pahoittelemme uudelleenrekisteröitymisestä aiheutunutta vaivaa. Toivomme myös ymmärrystä sille, että palvelu-uudistus on vielä joiltakin osilta kesken eivätkä kaikki historiatiedot ole vielä nähtävissä palvelussa.

 • Muutoksia laskutustietoihin toukokuusta alkaen

  5.5.2021

  Olemme päivittäneet laskun ulkonäköä. Laskulla ei enää ole tilisiirtolomaketta ja maksamiseen liittyvät tiedot löydät laskun alaosasta. Laskujen välitykseen olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Ropo Capitalin, joka vastaa jatkossa laskujemme välityksestä, saatavien hallinnasta ja maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.

 • EnergiaOnline uudistui, tervetuloa tutustumaan!

  5.5.2021

  Sähköinen asiointipalvelumme EnergiaOnline on uudistettu kokonaan. Tarjoamme Turku Energian asiakkaille edelleen yhden yhteisen asiointipalvelun, jonka kautta on mahdollisuus nähdä sähkönmyynnin, sähköverkon ja lämmön asiakassuhteeseen liittyviä tietoja. Oman energiankäytön seuranta ja muut tutut palvelut ovat edelleen käytettävissäsi, mutta ne näyttävät nyt erilaisilta. Kaikkien käyttäjien tulee myös rekisteröityä uudelleen palvelun käyttäjiksi.

 • Kanta-asiakasetuja Etupiiristä

  4.5.2021

  Etupiiri on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja yli 20 yrityksestä. Pääset automaattisesti käyttämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.